onsdag 3 december 2008

Spring lite säkrare


Mycket kan hända när du är ute och springer eller cyklar. Du kan bli påkörd, ramla illa och bli medvetslös eller kanske bara råka ut för vätskebrist och ha svårighet att kommunicera. Vad gör du då? Har du med dig legitimation varje gång? De flesta har i princip ingenting med sig som kan identifiera dem om olyckan är framme. Allra värst är det om du är allergisk eller tar medicin, vilket är svårt för sjukvårdspersonal att veta.

Ett mycket snyggt, enkelt och billigt sätt att skydda sig är RoadID. Det är en liten metallbricka som graveras med t ex namn, telefonnummer till anhöriga och information om allergier och mediciner.

Brickan fästs sedan på nedre delen av skons snörning med hjälp av kardborreband. De har även en mängd andra varianter såsom "dog tags" med en uppsjö motiv, Wrist ID som armband eller Ankle ID ankelband och Shoe pouch ID som rymmer t ex ID, kreditkort och nyckel.
Utöver detta har de även en mängd produkter som ska höja visibiliteten, såsom Firefly Supernova som är små blinkande lampor, armband och vristband i 3Ms superreflekterande material m m.

Om ni beställer så uppge Coupon Number: ThanksSebastian431978 så drar de av en hel dollar :) på priset.

Inga kommentarer: